MOTIVATION ON POINT

 

(Scroll down for English) 

Hej bloggisar! Det är måndag och motivationen är på topp! Förra veckan gick träningen så jäkla bra och den här veckan känner jag mig lika taggad. Hur känner ni? Har ni kommit in i vårträningen? Även om vädret inte bidrar med sitt så kan man ju ändå känna att ljuset gör sitt.

Nu inför sommaren och bikinisäsongen brukar jag steppa up pulsträningen för att svarva ner mitt mysfluff som jag unnar mig under vinterhalvåret. Idag blev det 45 minuters svettfest på crosstrainer, magstyrka och handstående. Nu ska jag mysa ner mig i soffan och svara på lite mail.

Hoppas ni fått en fin start på veckan. Puss!

Hey darlings! It is Monday and the motivation is on point! Last weeks training went really great and I feel that this week is gonna go just as good. How are you guys feeling? Have you found your spring training routine yet? Even if the weather here in Sweden isn’t pulling its weight the light makes such a big difference. 

Now that summer and bikini season is just around the corner I usually step up my cardio game to shred off the cosy tummy that I treat myself to during the winter months. Today I did 45 minutes of sweating on the cross trainer, ab strength and hand stands. Now I’m gonna crawl down in the sofa and answer some emails. 

Hope you got a lovely start on the new week. Love!

Leave a Reply