VALBORG I UPPSALA

Champagnegalopp på Snerikes nation. Det blev lite blött.

valborg i uppsala

 

(Scroll down for English)

Valborg i Uppsala. Igår firade vi in våren ordentligt med häng i Ekonomikumparken, champagnegalopp och massa fest. Jag var ganska så jättetrött efter lördagens tjejfest (uppdatering om den kommer senare i veckan) men kämpade på tappert. Det blev ett väldigt kort valborgsfirande i år jämfört med firandet i fjol som var väldigt uppstyrt men vi hade svinkul ändå!

Idag har vi bara städat och tvättat, myst och solat. Bara en helt vanlig händelselös dag helt enkelt 🙂 Så himla härligt med en sån för en gångs skull!

Yesterday we celebrated the spring all day! I was super tired after my girls night on Saturday (update about that later in the week) but I stood strong. Today we’ve just been cleaning, doing laundry, chilled and tanned. Just a regular day in life for once 🙂 Love it!

Leave a Reply