SUNSHINE

cristina castillo

 

(Scroll down for English)

Åh vad det är härligt med sooool! Det är seriösa vårkänslor på gång nu och igår firades det in med en fantastiskt härlig lunch med mina fina Jonas och Sandra. Tänkte ge er lite härliga bilder från vår lunch men så blev det inte pga teknikstrul. Sånt som tyvärr händer ibland men jag får igång det imorgon ska ni se. Så länge får ni en strålande bild på mig när jag promenerar i solen, haha 😉

Hoppas ni haft en underbar start på veckan!

Oh how lovely everything is now that the sun has arrived! There are som serious spring feelings going on now and yesterday it was celebrated by having a fabulous lunch in the sun with my darlings Jonas and Sandra. The plan was to share the sunny pictures form our lunch with you today but I ran in to some technical problems. It happens, but i’ll get it fixed tomorrow. Meanwhile you get this lovely pic of me taking a walk in the sun, haha 🙂 

Hope you’ve had a wonderful start of the week! 

Leave a Reply