FRIENDS

 

(Scroll down for English) 

Här är vi på vår fantastiska vårlunch i solen. Firade vår lilla reunion med lite smarriga Aperol spritzers innan (och till) maten.

Imorse körde jag ett ryggpass och handstående och sen var det en klient som inte kunde komma på sitt träningspass så jag passade på att köra lite cardio i min spontana håltimme. Så nu slipper jag göra det ikväll, perfekt! Nu sitter jag och väntar Gustav och några vänner för att gå ut och grilla för första gången i år! Är det inte helt fantastiskt att värmen är tillbaka? Hoppas ni får njuta av solen idag 🙂

Here we are at our lovely lunch in the sun. We celebrated our little reunion with some delicious Aperol spritzers before (and to) the food. 

This morning I trained back and hand stands and later a client of mine couldn’t make it to his session so I did some cardio during my spontaneous free hour. So now I don’t have to do it tonight, perfect! Now I’m waiting for Gustav and a couple of friends to go out for this years first barbecue! Isn’t it amazing that it’s not freezing outside anymore? Hope you get to enjoy this sunny day 🙂

Leave a Reply