NEW VLOG COMING UP!

 

(Scroll down for English)

Vilken underbar helg vi haft ute på Wassberga. Vi har bara umgåtts, ätit, promenerat och myst med hundarna. Jag har faktiskt jobbat en del också men det har varit roligt jobb så det har bara varit kul 🙂

Det jag jobbat med är faktiskt en vlogg! Jag har tänkt på det ett tag och känner att det är dags att starta en vlogg så de senaste dagarna har jag filmat massor och suttit och redigerat hela kvällarna. Det är jättemycket jobb men det är superroligt och blir faktiskt rätt bra.

Har ni några idéer på vad ni skulle vilja se i vloggen? Skicka gärna ett mail eller skriv i kommentarerna så jag vet vad ni vill se 🙂

Kram!

What a wonderful weekend we’ve had at Wassberga. We’ve just been hanging out, eating, talking walks and cuddled with the dogs. I’ve actually been working quite a lot too but it’s fun work so it has just been nice 🙂

The thing I’ve been working on is a vlog! I’ve been thinking about it for a while and it feels like it’s time to start one so the last few days I’ve been filming like all the time and editing the entire evenings. It’s a lot of work but it’s so much fun and my videos actually turn out pretty good. 

Do you guys have any ideas on what you want to see in the vlog? Write me an e-mail or comment below so I know what you want to see 🙂 And if you want it to be in english!

Love!

2 Comment

  1. Det ser härligt ut!
    Hälsa Wassbergarna!
    Kram
    Papa D

    1. Vi hade så mysigt så 🙂 Snart är det dags för er att hälsa på också!

Leave a Reply