SMASHING GOALS: HAND STAND

stå på händer

stå på händer

 

(Scroll down for English) 

Men hörni, kolla vad jag kan göra alldeles själv! Asså jag förstår att det kan verka som ingenting för vissa att stå på händer mot väggen men för mig är det en BIG deal, haha. Ni som följer mig på Instagram (klicka här för att kika) har ju sett hur jag har tränat på det här i princip varje dag och igår lyckades jag för första gången komma upp helt på egen hand. Den alldeles första gången missade jag faktiskt väggen och råkade stå helt fritt på händer i typ 3 sekunder innan jag fick panik och trillade ner, haha. Känns så jäkla bra att kunna stå på händer själv. Man blir så löjligt glad av att kunna göra något man inte kunnat tidigare. Det är därför jag älskar träning 🙂

Nu är det bara att fortsätta träna bålstabilitet och framför allt fortsätta stå på händer för att bli van vid känslan av att vara upp och ner.

Massa kärlek!

Klicka här för att läsa om när jag satte upp det här målet för 2 månader sen.

You guys, look at what I can do all by myself! I realize that hand stands against the wall isn’t a big deal for some but for me it is a BIG deal, haha. The ones of you who follow me on Instagram (click here to have a look) have seen how I’ve been training for this almost every day and yesterday I managed to get up all by my self. The very first time I did it I actually m issed the wall and stood up without support for about 3 seconds before I panicked and fell, haha. It feel so good to be able to do this by myself. It makes you so ridiculously happy to be able to do something you couldn’t do before. That’s why I love training 🙂 

Now I just have to continue working on my core stability and of course keep doing hand stands so I get used to the feeling of being upside down. 

Lots of love!

Click here to read about when a set this goal up 2 months ago. 

1 Comment

  1. Duktig tjej! ?
    Kram
    Papa D

Leave a Reply