VLOG 1: 4 WEEK BIKINI BODY PT.1

bikini body

 

(Scroll down for English)

Hej finisar! Idag kommer bloggen upp väldigt sent tyvärr men jag har en ganska bra anledning. Jag har hela dagen suttit och knåpat ihop min allra första vlog! Om fyra veckor åker jag, Gustav och hela svärfamiljen till España och då vill jag vara i svarvad bikiniform. Det är den kroppsresan tänkte jag såklart dela med er. I vloggen visar jag hur jag ser ut idag och berättar om hur jag tänker kring träningen och kosten för att lyckas komma i form på bara 4 veckor.

Känns superpirrigt men såklart jätteroligt också! In och kika och kom gärna med feedback eftersom jag är total rookie på video, haha. Puss och kram älsklingar.

Hello darling! Today I’m updating way too late but I have a pretty good excuse. All day I’ve been putting together my very first vlog! In four weeks me, Gustav and his family is going on holiday to Spain and by then I want to get into my bikini body. Obviously I want to share this bodily transformation with you guys. In my vlog I show you what my body looks like today and I tell you about what I’m gonna do both training and diet wise to get in shape in only four weeks. 

I’m super nervous but also so happy! Oh no, I just realized that I did in Swedish! I’m sorry you guys 🙁 Well, the plan is to do a recap at the end where I sum everything up and that one I will do in English, ok? 🙂 Lots of love.

Leave a Reply