WEEKEND

 

(Scroll down for English)

Hej fredag! Har ni fredagsfeeling än finisar? Vi har heldagsutbildning idag så jag är för första gången på Balance anläggning i Solna. Ser riktigt fint ut, stort och ljust! Blev liksom taggad på att träna så fort jag kom in genom dörren. Ska ta lite bilder under dagen så ni får se 🙂

Här är äntligen bilder från tjejfesten som finaste Marta bjöd in till för hela två helger sen. Hon drog ihop alla grymma tjejer som hon känner och styrde upp en heldag med brunch, twerk klass, middag och en helnatt med massa fest. Så himla kul initiativ! Hon pratade om att göra det till ett återkommande event och det hoppas jag verkligen för det var superroligt.

Hello Friday! Have you got your Friday feel going yet? Today I’m on a full day training to learn more about 3D training så I’m at the Balance facilities in Solna for the first time. This gym is so nice! Big, open and with a lot of natural light! I wanted to start working out as soon as I walked through the door. I’m gonna take some pictures so you can see it 🙂

Finally I’m showing you the pictures from our all girls day that my darling Marta arranged two weeks ago. She gathered all the awesome girl bosses she knows and planned a hole day for us with a brunch, a twerk class, dinner and a night out. I loved this initiativ! She talked about making it a recurrent event and I really hope so cause I had a blast.

 

2 Comment

  1. Lycka till på utbildningen idag Cristina!
    Kram
    Papa D

    1. Tack 😀

Leave a Reply