BEST OF YOU

best of you

best of you
Marie and I in the loveliest glitter mustaches. (click here to read her blog The Workout Plan)

best of you

best of you

best of you
With Jennifer Winter founder of the Body Wheel that I have to try asap!

best of you

best of you
With my darling Henriette who founded Best of you.

 

(Scroll down for English)

Har ni haft en fin helg? I fredags var vi bjudna på middag hemma hos några vänner och vi hade så himla mysigt att tiden och drinkarna bara rann iväg! Paulina hade varit så fin och gjort en glutenfri vegansk lasagne till mig ♡ Tog mig till gymmet på lördagen men var alldeles för bakis för att få någon vettig träning gjord. På eftermiddagen bjöd Best of you på fest och det bjöds på bubbel, mingel och en goodie bag från The Healthy Box som var full med massa smarriga grejer. Allt glutenfritt och nästan allt var veganskt också! Efter eventet rusade jag iväg till Cirkus för att se Fantomen på Operan med familjen som var helt fantastisk. Åh, vad jag älskar Peter Jöback.

Idag har vi bara tagit det lugnt, pysslat hemma med lite tvättstuga och jobb. Jag var på gymmet en sväng och körde kondition och ett benpass som gick sjukt bra! Kände mig riktigt stark 🙂

Hoppas ni haft en fin helg sötnosar.

Have you had a good weekend? On Friday we were invited to dinner at some friends and we had such a good time that time and drinks just flew by! I dragged myself to the gym on Saturday but I was way to hungover to get any training done. On the afternoon i was at an event hosted by Best of you. There were bubbles, mingling and a goodie bag from The Healthy Box which was full of goodies. Everything gluten free and almost everything vegan too! After the event I hurried to meet my parent to go see Phantom of the Opera. It was amazing! 

Today we’ve just been taking it easy, doing chores around the house and getting a bit of work done. I went to the gym and did a cardio session and legs. It went really good! I felt strong 🙂

Hope you had a lovely weekend darlings!

 

In love with their dinner table!

3 Comment

  1. Tack snälla <3 Tack för att du kom, var underbart å se dig igjen, hoppas vi ses igjen snart <3

    1. Tack själva! Det var superfint ordnat 🙂 Vi måste ses snart <3

  2. […] Head over to Facebook to see more pictures from our event and to keep track on whats up next. You can also read more about our relaunch in some of the amazing articles and blog posts written about us: Yourlivingcity.se Theworkoutplan.se Cristinacastillo.se […]

Leave a Reply