HOMEMADE DEODORANT

homemade deodorant

homemade deodorant

 

(Scroll down for English)

Jag är superledsen över att vloggen inte kommer upp idag men tydligen så har jag inte tillräckligt med utrymme på min dator för att kunna redigera klart videon 🙁 Är inte helt hundra på om jag behöver lära mig hur molnet funkar eller om det är något annat men imorgon går jag till Apple-doktorn och får hjälp så jag lovar att den kommer upp imorgon 🙂

Istället får ni här ett recept på hur ni kan göra er egen hemmagjorda deodorant! Det finns ju flera fördelar med en naturlig deo, bland annat att du inte smetar på massa kemikalier som tar sig in i huden, men jag gjorde faktiskt en egen för att jag glömde köpa, haha. Jag var ombytt och klar att sticka till gymmet häromdagen och ba: Noooo, ingen deo! Det funkar verkligen inte för mig för jag svettas som en galning på gymmet. Så det var bara att kolla skafferiet och röra ihop en själv. Funkade asbra! Till vardags är den hur bra som helst och på gymmet så svettas man lite men det luktar ingenting så det är två tummar upp.

HEMMAGJORD DEO

4 tsk kokosolja
2 tsk bikarbonat
2 tsk majsstärkelse
Ett par droppar pepparmintsarom (valfritt)

Bara att blanda allt ordentligt och kleta på 🙂

I’m super sorry to tell you that the vlog won’t be coming up today because apparently I don’t have enough space on my laptop to finish editing the video 🙁 I’m not sure if I just don’t know how the cloud works or if it’s something else but tomorrow I’m going to the Apple-doctor for some help and I promise you guys that it’ll be up tomorrow 🙂

Instead you’re getting a recipe on how to make your own homemade deodorant! So there’re many reasons to why you should use a natural deodorant but the reason I made one was because I had forgotten to buy one, haha. I had put on my workout outfit and was ready to hit the gym then I remember: Nooo, no deodorant! That is like a complete no go for me cause I sweat like a maniac at the gym. So I just had to check my kitchen and make one myself. Worked like a charm! For everyday life it’s awesome and when I’m training I sweat but it doesn’t smell anything. So two thumbs up for this recipe.

HOMEMADE DEODORANT

4 tsp coconut oil
2 tsp bicarbonate
2 tsp corn starch
A couple of drops of peppermint arom 

Just mix it well and you’re done!

2 Comment

 1. David Zurita-Venegas says: Reply

  Är det så lätt??
  Fixa en till mig, please?
  Kram
  Papa D

  1. Klart jag fixar en deo pappa! 🙂 Kramis

Leave a Reply