MY DARLINGS

 

(Scroll down for English) 

Sommaren var ljuv med kort! Haha, vad fan hände egentligen? Idag är det bara massa jobb och träning på schemat. Har en jätterolig nyhet som släpps imorgon och jag är supertaggad inför det så sitter och jobbar som en tok och det är så himla roligt. Ska sticka iväg till gymmet strax men vill typ ta med mig datorn och jobba medan jag springer på löpbandet, haha.

Åh och tusen tack till alla ni som tagit er tiden att titta på min vlog ♡ Jag trodde inte jag skulle ha mer än typ 5 views (mamma, pappa, svärmor och bästisarna) så det värmer om mitt hjärta att se att ni är fler som uppskattar det 🙂 Nä, nu måste jag slita mig från datorn annars kommer jag aldrig komma iväg till träningen. Puss och kram på er älsklingar!

Juste, ni vet väl om att ni kan följa mig på Bloglovin så blir det mycket smidigare för er att inte missa något 🙂 Puss!

Följ min blog på Bloglovin

Summer was sweet but short! Haha, wtf happened? Today is all about work and workouts. I have some really fun news for you that I’ll release tomorrow and I’m super exited so I’m working like a crazy person cause it’s so much fun. Gotta go to the gym soon but I feel like I want to take my laptop with me and work on the treadmill while running, haha. 

Oh and thank you so much all of you who’s taken the time to look at my vlog ♡ I didn’t think I’d get more then like 5 views (mom, dad, mother in law and my besties) so it really warms my heart to see that there are more of you who appreciate it 🙂 Ok, now I have to tear away from the computer or I’m never gonna get to the gym. Kisses and hugs darlings!

Right, you do know that you can follow me on Bloglovin? It is so much smoother to follow blogs there to make sure you don’t miss any posts 🙂 Love!

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply