TRYING NEW THINGS: BODY WHEEL

body wheel

body wheel

body wheel

body wheel

body wheel

 

(Scroll down for English)

Förra veckan var jag och testade ett Body Wheel pass på Clarion hotell vid Skanstull. Jag har följt Body Wheel på instagram och varit nyfiken och nu när jag träffade Jennifer Winter (grundaren) på ett event, fick jag äntligen tummen ur. Det var så himla kul! Och så jäkla jobbigt, haha. Det, bokstavligt talat, droppade om mig under hela passet. Bilderna här tog vi direkt efter ett 45 minuters pass så det är därför mitt hår står åt alla håll 😛

Det märks så tydligt vad jag är van att göra och vilka rörelser som är ovana för mig. Jag är väldigt rörlig framåt och bakåt men i sidled är jag stel som ett kylskåp. Body wheel klassen var tung, utmanade min rörlighet och så bara så härlig, utsikten gjorde ju också sitt 🙂 Det här gör jag helt klart fler gånger!

Last week I went to a Body Wheel class at the Clarion hotel. I’ve followed Body Wheel on Instagram for a while and I’ve been wanting to try it and now that I met Jennifer Winter at an event I finally decided to get to it. It was so much fun! And so tough, haha. The sweat was literally dripping from me. We took the pictures above directly after a 45 minute session so that’s why my hair (and face) is a mess 😛

I could really feel which movements I’m used to doing and which ones where new to me. I’m pretty flexible moving back and fourth but to the sides, omg… The Body Wheel class was tough, challenging in my mobility and just so nice. The view from the studio was amazing too. I’m definitely doing this again!

Leave a Reply