WEEKEND SNAPS

 

 

(Scroll down for English) 

Helgen har varit full av en massa firande! Gustav fyller år idag så i fredags bjöd mina föräldrar oss på middag och i lördags så hade jag dragit ihop våra vänner för att överraska honom med en heldag av firande. Det var ju så jääkla fint väder på lördagen så det blev mycket sommarhäng. Har en assnygg sneakersbränna nu, haha. Fötterna helt vita. Efter att ha dagsfestat med alla så snodde jag med mig min baby på en middag bara vi två på Tegelbacken som var helt fantastisk.

Idag är ju morsdag så jag har bara hängt med min mamma hela dagen och sen kom mormor, morfar och min morbror och vi käkade libanesiskt för att fira våra quinnor. Libanesisk mat är ju perfekt när man inte äter gluten och laktos och är veggo. Så himla gott och nästan allt är växtbaserat. Nu under kvällen har vi bara myst och lekt med Gustavs drönare som han fick i present.

Imorgon är det back to business 🙂 God natt sötnosar!

This weekend has been full of celebrations! It’s Gustavs birthday today so on Friday my parents took us out to dinner and yesterday I’d gathered all our friends to surprise him with a hole day of celebration. The weather was fantastic so most of the day we just spent outdoors in the sun. I’ve got the ugliest sneaker-tan, haha.  Feet totally white! Efter partying with our friends I took my baby to dinner just the two of us at Tegelbacken which was amazing.

Today is mothers day so I’ve just been hanging out with my mom all day and the my grandparents and uncle came and we had libanes food to celebrate our women. Lebanese food is awesome when your gluten free and vegan. Everything is delicious and almost everything plat based. This evening we’ve just been cuddling up in the couch and playing with Gustavs drone that he got for his birthday. 

Tomorrow it’s back to business so I need to get to bed 🙂 Nighty night!

Leave a Reply