BODYWEIGHT HIIIT

bodyweight HIIT

 

(Scroll down for English) 

Det tar såååån tid att redigera vloggen så det är därför torsdagarnas inlägg kommer upp så sent, haha. Här är helkroppspasset som jag körde imorse. Det gick faktiskt jäkligt bra! Morgonträning är fan min grej asså. Ska bli skönt att flytta hem till Stockholm nu över sommaren och slippa pendla. Då kan jag ju faktiskt träna varje morgon 🙂

KROPPSVIKT HIIT

30 steg Utfallsgång
30 s Wall Climbes
60 s Hopprep
30 Mountain Climbers
30 Sidohopp över bänk
15 Burpees

Vila i 1-2 minuter, upprepa 3-5 gånger och känn svetten rinna!

It takes soooo much time to edit the vlog so that is why Thursdays blog posts are always so late, haha. Here’s the bodyweight HIIT that I did this morning. It went really good! Morning workouts are definitely my thing. It’s gonna feel so good to move back home to Stockholm over the summer and not have to commute. That way I can always do my workouts in the morning 🙂

BODYWEIGHT HIIT

30 Walkning Lunges
30 sec Wall Climbs
60 sec Skipping Rope
30 Mountain Climbers
30 Side Jumps over bench
15 Burpees

Rest for 1-2 minutes, repeat 3-5 times and feel the sweat!

 

2 Comment

  1. Oj, vilket pass!
    Man måste ju vara helt död efter detta….
    Kram
    Papa D

    1. Ja jag är i alla fall helt förstörd 😛 haha

Leave a Reply