GRADUATION

 

(Scroll down for English)

Hej finisar! Igår skulle ju senaste vloggen kommit upp och jag hade fixat och trixat för att tidsinställa uppdateringen men den rackarn hade andra planer så det blev ingen vlog. Den kommer upp alldeles strax 🙂 Om youtube-gudarna är på min sida vill säga.

Och anledningen till att jag inte kunde sitta vid min dator och trycka på publicera själv var för att min älskade pojkvän tog sin examen igår! Så vi var på examensmiddag och fest och firade. Jag är så stolt över Gustav och allt hårt arbete som han lagt ner under de här åren och alla fina vänner han skaffat oss båda. Som jag sa till en kompis igår så hade jag inte alls trivts så bra med att bo i Uppsala under de här åren om det inte hade varit för de fantastiska människor som jag fått lära känna och numera kallar mina vänner.

Stort grattis och all kärlek och lycka till till alla er underbara maskinare ♡

Hello darlings! The latest vlog challenge update was suposed to come out yesterday but for some reason Youtube just wasn’t cooperating with me so you’ll get it in a bit instead. 

The reason to why I didn’t deal with this yesterday is because my beloved boyfriend took his bachelor degree so we went to his graduation dinner and party to celebrate. I’m so proud of Gustav and all the hard work he has put in over these last three years and all the lovely friends he has made for us. Like I told a friend yesterday, I wouldn’t have enjoyed living in Uppsala as much as I’ve done if it wasn’t for the amazing people I’ve gotten to know and who I now call my friends. 

A big congratulations and lots of love to you wonderfull engineres ♡

 

1 Comment

  1. David Zurita-Venegas says: Reply

    Grattis till examen Gustav!
    Tummen upp!
    Kram,
    David

Leave a Reply