ONE OR TWO WEEKS OF HAPPIER SUMMER?

happier summer

 

(Scroll down for English)

Har du hunnit boka din plats på Happier Summer Bootcamp än? Eftersom bootcampet är mitt i semestertider (vilket var lite poängen så vi kan hålla oss vältränade trots sommarlov ;)) så är det en del som ska åka bort någon av veckorna. Därför kan ni numera välja om ni vill vara med på en av veckorna eller båda. Bra va?

Alltså kan du välja mellan de här 3 alternativen:

Happier Summer Bootcamp
10-21 juli
6 pass
1000 SEK

Vecka 1
10-14 juli
3 pass
550 SEK

Vecka 2
19-23 juli
3 pass
550 SEK

Wohoo, snart är det sommar!

Have you booked your spot at the Happier Summer Bootcamp yet? Since the bootcamp takes place in the middle of holiday season (which is the point so we can stay fit even though we’re on summer break ;)) some of you are going away for one or the other week. This is why you now can choose to join for just one out of the two week or both. Awesome right?

These are your options now:

Happier Summer Bootcamp
2 weeks 
10-21 july
6 sessions
1000 kr

Week 1
10-14 july
3 sessions
550 SEK

Week 2
19-23 juli
3 sessions
550 SEK

Wohoo, summer is closing in!

happier summer

Leave a Reply