TOUCH DOWN FRIGILIANA

 

(Scroll down for English)

Äntligen har vi landat i värmen! Vi landade faktiskt redan igår och idag har vi bara legat och latat i solen. Jag har kirrat sista vloggen och den håller sakta men säkert på att laddas upp på youtube as we speak. Den laddar seriöst upp 10% i timmen så den får stå över natten, haha. Resan startade med att jag trampade på ett bi det absolut första jag gjorde när jag kom upp till poolen imorse så jag har haltat runt hela eftermiddagen. Hela familjen Wassberg har ju också åkt på en dunderförkylning redan innan de kom hit och nu verkar det som att jag åkt på samma. Så med trasig mot och öm hals blir det nog inte mycket till träning här i Spanien. Resan kan ju däremot bara bli bättre 😉 Imorgon får jag äntligen visa er hur det gått i min utmaning. Personligen är jag faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Sov så gott sötnosar.

We’ve finally landed in the heat! Actually we landed yesterday and today we’ve just been laying around in the sun. I’ve finished editing the last blog and it is slowly but surely uploading to youtube as we speak. It is seriously uploading 10% per hour so I’m gonna leave it over night, haha. Our trip started of with me stepping on a bee first thing when I got to the pool this morning so I’ve been limping around all afternoon. All of the Wassbergs have had the same awful cold even before getting here and now it seems as if I’ve gotten it too. So with a swollen foot and sore throat I’m not sure how much I will be working out here in Spain. But the trip can only get better from there, right? 😉 Tomorrow I’ll finally get to show you the result from my four week challenge. Personally I must say I’m very satisfied with the results. Good night sweeties.

Leave a Reply