VLOG 5: 4 WEEK BIKINI BODY PT.5

 

(Scroll down for English)

Tadaaa, 4 veckor har gått och utmaningen är slutförd! Jag är sjukt nöjd med mina resultat särskilt som jag inte varit ultrastrikt utan faktiskt hållit en rimlig nivå på både träning och kosthållning. Det känns riktigt riktigt skönt att få tillbaka efter allt slit och att veta om att om jag vill förändra min kropp så tar det inte längre än 28 dagar och lite lagom med disciplin. Hoppas verkligen att ni tycker om det! Kramis.

Tadaa, 4 weeks have past and the challenge is done! I’m super happy with my results and specially since I haven’t been brutally strict but have managed to keep a reasonable level on both training and eating habits. It feel really really good to get back after all that hard work and to know that if I wantt to change my body, it can be done in no longer then 28 days and just a bit of discipline. Really hope you guys like it! Love.

5 Comment

 1. Ha en skön semester. Tycker du lyckades toppenbra med utmaningen, som du säger det är svårt att vara helt strikt och ska man vara det? Man måste ju leva också och unna sig ibland. En sund balans i allt. Du ser skitsnygg ut i kroppen och man ser verkligen förändringar. Njut av din semester nu 🙂

  1. Tack så mycket Carolina! Personligen tycker jag alltid att en balans mellan hälsa för kroppen och hälsa för själen är bäst 🙂 Då kan man nå sina mål och ha kul samtidigt. Nu ska vi dricka mojitos i kvällssolen 🙂

 2. Bra jobbat Cristina!
  Och nu kommer belöningen….. sol och bad!
  Ha det så bra på semestern och hälsa alla Wassbergarna!
  Kram!
  Papa D

 3. Grymt jobbat!

  1. Tack Malin! <3 Har du också någon utmaning på gång? 🙂

Leave a Reply