PEACE

 

(Scroll down for English) 

Vi har det så oförskämt bra här i Frigiliana. Idag åkte nästan alla till stranden men jag, Gustav och svärfar stannade kvar i huset för vi ville sova ut imorse. I och med att jag inte är helt snäll mot min förkylning genom att ligga och lapa sol så ger jag min kropp så mycket sömn som den själv vill ha vilket betyder absolut inga väckarklockor. Det blir typ 7-8 timmar ändå men det är så skön känsla att bara mysvakna. Idag har vi faktiskt inte bara solat. Vi har varit inne och kollat på lite serier också. Säsongsavslutning av Leftovers, ett riktigt bra Silicon Valley och nu är jag äntligen ikapp på The Handmaid’s tail. Asså den serien är så jäkla bra! Nu ska vi laga lite middag, det blir helgrillad fisk och grönsaker idag igen. Love it! Puss.

We are having the best time here in Frigiliana. Today almost everyone went to the beach but I, Gustav and father in law stayed in the house because we wanted to sleep in. Since I’m not being so nice to my cold by laying in the sun all day I want to at least give it as much sleep as it finds fit, which means absolutely no alarms. I still only end up sleeping for about 7-8 hours but it is such a good feeling to slowly wake up by myself. Today we’ve actually not only been laying in the sun. We’ve been watching a lot of series too. Season finale of Leftovers, a very good episode of Silicon Valley and I’ve finally caught up with The Handmaid’s Tail. That show is so good! Now we’re gonna prepare some dinner, it is fresh fish on the grill and veggies today again. Love it! Kisses. 

Leave a Reply