SUNSET WALK

 

(Scroll down for English) 

Nu har vi lämnat paradiset i Frigilianas berg. Vi har verkligen haft det helt fantastiskt den här veckan och hur härligt är det inte att komma hem till ett soligt och varmt Stockholm? Sommaren är äntligen här och nu håller vi tummar och tår för att det håller i sig till midsommar, eller hur? Imorgon bitti ska jag köra mitt första pass sen innan vi åkte, jag är fortfarande lite snorig men i övrigt är jag piggelin nu 🙂 Den här veckan ska jag testköra passen som jag byggt upp inför Happier Summer Bootcamp som jag för övrigt är så taggad för! Har du bokat din plats än? Det finns fortfarande några kvar så klicka HÄR för att komma till info och bokning.

Nu ska jag göra mig redo för att sova, blev bara 3 timmar inatt… God natt finisar!

Now weave left the paradise in the mountains of Frigiliana. We’ve really had the most amazing time time week and how wonderful isn’t it to come home to a sunny and warm Stockholm? Summer is finally here and now we just have to keep our fingers crossed so it lasts all the was until midsummer, right? Tomorrow morning I’m doing my first workout since we left, my nose is still a little runny but other than that I’m all good 🙂 This week I’m testing the workouts I put together for the Happier Summer Bootcamp that I’m super excited for! Have you booked your spot yet? There are still some left so click HERE to get more info and booking. 

Now I’m getting ready for bed cause we only got like 3 hours last night… Good night darlings!

2 Comment

  1. Jättefina bilder! ☺
    Välkomna hem igen Cristina och Gustav!
    Kram
    Papa D

    1. Tack pappa 😀 <3

Leave a Reply