MIDSUMMER MORNING WORKOUT

 

(Scroll down for English)

Det är midsommar och solen skiner över Kalvholmen! Vaknade upp runt 9 och gick ner till vattnet där David redan hade satt igång ett träningspass så jag hoppade in och sen joinade folk allt eftersom de vaknade. Riktigt härligt att ha träningen gjord så tidigt och på nån annans initiativ, haha. Vi körde ett enkelt cirkelpass och 5 pers fick plats på en relativt liten brygga. Avslutade med att göra chins tills man inte orkade mer. Jag fick lite hjälp på upp-vägen men höll emot själv excentriskt.

SNABB CIRKELTRÄNING

45 sekunder i varje övning
10 sekunder vila mellan övningar
Upprepa 3-5 gånger

Knäböj
Knäböjshopp
Commandoplanka
Abbikes
Crunches
Heal touches
Burpees

Efter passet hoppade alla ner i havet för att svalka sig men det var så jäkla kallt att de kom upp direkt. Jag skippade badet, badkruka som jag är. Nu sitter vi på bryggan och solar och käkar frukost. Runt 14 tiden kommer resten av gästerna.

Det kommer bli en bra midsommar.

It is midsummer and the sun is shining on Kalvholmen! Woke up around nine and walked down to the water where I found David working so I joined in and so did the rest as they woke up. It feels so nice to have he training done for the day. We did a simple circuit and finished with some chin-ups. Gustav helped me on the way up and I lowered myself slowly to get the eccentric training. 

CIRCUIT TRAINING

45 seconds on each exercise
10 second rest between exercises
Repeat 3-5 times

Squats
Air squats
Commando plank
Ab bikes
Crunches
Heal touches

After the workout everyone jumped in the water to cool down but it was so cold so they came up right away. I didn’t even get in. I hate to be cold, haha. Now where just sitting in the sun having breakfast. The rest of the party arrives around 2 pm. 

It’s gonna be a wonderful midsummer. 

2 Comment

  1. Härligt med träning i solskenet! 🙂
    Man ska inte känna hur varmt (kallt??) vattnet är, utan bara hoppa i! Det är alltid lika svalkande!
    Kram,
    Papa D

    1. Nej bläää för kallt vatten! 😛 haha

Leave a Reply