RED

 

(Scroll down for English)

Hej måndag! Idag har jag varit ultraproduktiv och det känns så jäkla bra. Startade dagen med att träffa några PT-kunder på förmiddagen, sen käkade jag lunch och nollade min mail – fattar ni att jag nollade den?! Det händer liksom inte. Sen kontaktade jag lite folk och samarbetspartners inför Happier Summer Bootcamp (några platser kvar HÄR) och byggde ihop ett TRX-pass inför imorgon och testtränade det. Efter träningen tog jag en lång bastu följt av en lång dusch. Nu har vi precis käkat middag och jag ska typ sova direkt. Är helt slut, haha. Men det är så skönt att få mycket gjort på måndagar, en rivstart på veckan helt enkelt 🙂 Hur tycker ni om att starta veckan? Har ni haft en bra måndag?

Hello Monday! Today I’ve been super productive and it feel so good. Started the day with some PT-clients, had lunch, I zeroed my inbox – you get it? Zero! That never happens. Then I contacted a bunch of people and partners about the Happier Summer Bootcamp (a couple of spots left HERE) and then I put together a TRX workout for my class tomorrow and test trained it. After my workout I took a long break in the sauna followed by a long shower. Now we’ve just finished dinner and I’m gonna go to bed right away. I’m exhausted, haha. But it feels so good to get so much done on Mondays 🙂 How do you like to start your week? Have you had a great Monday? 

Leave a Reply