THE CRANE POSE

(Scroll down for English)

Tack fina underbara ni! Det är så många som har hört av sig med tips om hur jag kan bli bättre på att balansera på händerna. Jag la ut mina inte så framgångsrika försök igår på min instastory så bilderna här är skärmdumpar från den. Några av tipsen jag fick av fest var att sära på fötterna, pressa med fingrarna och att hålla knäna närmre armhålorna. Alla tips är alltid välkomna för just nu är det google som är min coach i det här, haha. Kråkan är ju mitt nästa steg i att lära mig stå på händer fritt så jag är superdedikerad. Vet inte hur många gånger jag ramlat platt på mitt ansikte! Kan man inte boka kurs hos någon för sånt här?

Thank you wonderful darlings! So many of you have DMd me with tips on how I can improve my hand balancing. I posted my not so successful attempts from yesterday on my Instastory so the pictures above are screenshots from that. Some of the tips I received were spreading my feet more, press my fingers down and place my knees closer to my armpits. All tips are welcome cause now google is my main coach in this, haha. The crane pose is the next step in learning how to to do a free hand stand so I’m super dedicated. I don’t know how many times I’ve fallen on my face! Isn’t there anyone who I can book a class with to learn this? 

Leave a Reply