DESTINATION GOTLAND


Nu är vi i Visby! Min kompis Sandra jobbar för Bockholmen catering och varje sommar har hon hand om det mysigaste caféet som byggs upp under Almedalsveckan. Vi jobbar typ 100 timmar om dagen men vi har så himla roligt så det känns ändå som semester. Vi lärde känna varandra när vi var runt 18-20 och då jobbade vi på ett café ihop så det är lite mysigt att göra det här varje sommar ihop 🙂 Vi har packat ur en hel lastbil idag så det fick bli dagens träning , haha. Nu sitter vi på Supper och väntar på maten. Helt vrålhungriga är vi hela bunten så det ska bli så gott! Älskar Supper! Kramis.

Translation will come up in the morning darlings. I’m blogging through my phone and it’s to much of a hassle! Love. 

1 Comment

  1. Ha det så bra på Gotland, Cristina!
    Håller tummarna för att ni får fint väder under veckan som kommer.
    Kramar,
    Papa D

Leave a Reply