HAPPIER SUMMER X WAKAKUU

wakakuu

 

(Scroll down for English)

Jag är så glad att berätta för er att Wakakuu är med och sponsrar Happier Summer Bootcamps goodiebag! I goodiebagen kommer det finnas massa göttigt och numera då så kommer ni hitta nått fint från finaste Wakakuu. Som ni vet så  är jag ju inte så mycket för att shoppa för jag tycker ofta det finns för mycket att välja på och det är inte tidseffektivt och då blir det liksom tråkigt för mig. Men på Wakakuu är det liksom redan sorterat så de har redan gjort grovjobbet så jag bara snabbt välja vad jag vill ha från det bästa. Älskart!

Det finns fortfarande några platser kvar så in och boka din plats HÄR 🙂

I’m so happy to tell you that Wakakuu will be sponsoring the goodie bag for Happier Summer Bootcamp! In it you’ll find lots of goodies and now you’ll also get something pretty som the lovely Wakakuu. As you might know I’m not much of a shopper. I get overwhelmed and I think it takes up to much time and if I don’t feel efficient I get bored. But at Wakakuu they’ve already done the heavy lifting and I can just pick what I want from the best stuff. Love it! 

There’re still some spots left on the Bootcamp so you can sign up HERE 🙂

Leave a Reply