COPENHAGEN

(Scroll down for English)

Bara en vecka ledig denna sommar och eftersom min resa till Turkiet blev inställd så bestämde vi oss för att dra iväg på en roadtrip. Vi kom till Köpenhamn i förrgår kväll och hade en helt fantastisk dag igår. Superfint väder och bara massa turistande. Nu sitter vi i bilen påväg till Amsterdam! Har ni varit där? Hardy nå bra tips på vad vi måste göra? Vet inte hur länge vi blir kvar men en dag eller två typ 🙂

<3

Only one weeks holiday this summer and since my trip to Turkey got cancelled we decided to go for a road trip. We had an amazing day yesterday in Copenhagen. It was sunny, warm and we just biked around the city all day. Now we’re in the car and on our way to Amsterdam. Have you been there? Got any tips on what we should do? We’re not sure how long we’ll stay but I think a day or two 🙂

Leave a Reply