AMSTERDAM

amsterdam

amsterdam

amsterdam

amsterdam

amsterdam

amsterdam

 

(Scroll down for English) 

Amsterdam är ju så himla fint! Har inte riktigt tänkt på det som ett ställe att åka till tidigare men det är ju så härlig stämning i den här stan. Vi kom fram till Amsterdam ganska sent så vi hoppade direkt i säng första kvällen för att istället ta vara på dagen efter. Hela dagen har vi bara promenerat runt bland alla fina byggnader och handlat lite i små butiker. På eftermiddagen köpte vi med oss lite god ost och annat snask och satte oss i en park och bara njöt av tillvaron. Sen började det spöregns så vi drog på bio och såg Dunkirk. Inte min typ av film, gillar inte när hela filmen bara är en enda lång scen. Men Gustav och David tyckte om den 🙂 En halvdag kvar i Amsterdam och då är det Moco museet som ska besökas.

Amsterdam is so beautiful! I haven’t really thought of it as a place to visit before but the atmosphere is so nice in this city, We arrived rather late so the first night we just jumped right to bed to make the most of the day after. The hole day we’ve just been walking around the streets and visiting small boutiques. In the afternoon we bought some cheese and other snacks and sat down in a park and just relaxed. Then the rain started pouring down so we went to the cinema and saw Dunkirk. Not really my kind of movie but Gustav and David liked it. Tomorrow we’re visiting the Moco museum! 🙂 

Leave a Reply