BERLIN

berlin

berlin

berlin

berlin

Berlin

berlin

 

(Scroll down for English)

Vi har haft det helt fantastiskt även i Berlin! Vi hyrde en superfin lägenhet i Kreuzberg och hängde mest runt i de kvarteren. Gustav har aldrig varit i Berlin och 2 dagar är ju egentligen alldeles för kort tid för att uppleva staden till fullo så vi fick redan i förväg bestämma oss för att inte stressa för mycket. Vi hann ändå besöka flera härliga restauranger och barer och hann turista lite de sista timmarna innan vi drog hemåt. Jag älskar att det är så mycket gatukonst på i princip varenda byggnad, det ger liksom lite liv till gatorna och en helt annan vibe än på andra platser. Vi måste tillbaka även hit 🙂

We’ve had the most amazing time in Berlin! We rented this beautiful apartment in Kreuzberg and spent most of the time around that area. Gustav has never been to Berlin before and 2 days is way to little time to really experience the city so we had to decide to not stress to much before we even arrived. We still got to visit several lovely restaurants and bars and we even got some touristing done before we left for home. I love that the city is covered in street art, it gives a completely different vibe than other places. We need to come back here too 🙂

Leave a Reply