POPPIN’

 

(Scroll down for English)

Hej tisdag! Idag ska jag träna mitt första pass på vad som känns som hundra år. Har verkligen släppt det helt under den senaste tiden. Började med den klassiska förkylningen som släpade kvar i halsen länge och sen “fanns det inte tid” och sen var vi ute och reste. Det är vid sånna här tillfällen som det märks att träningen inte hängt med mig hela livet. Mitt default-läge är liksom inte träning trots att det varit en sån stor del av mitt liv i snart 5 år. Man får passa sig! Så nu är det nya tag med fokus på övningar jag tycker är roliga helt enkelt 🙂

Hur har er träning gått under sommaren? Har det gått bättre än för mig eller blir det en omstart för er med?

Hello Tuesday! Today I’m gonna go to the gym for the first time in what feels like forever. I’ve really let go of my routine lately. It started with the classic cold that wouldn’t let go and then I “couldn’t find time” and after that we where traveling. It’s during times like these that I get reminded of the fact that training hasn’t been part of my life since long. My default mode is still not training even though it’s been such a big part of me for the past 5 years. Gotta watch out! So now I’m getting started focusing on simple and fun exercises 🙂

How has your training gone during the summer? Has it been better then mine or do you also need a reboot? 

Leave a Reply