CLASSIC

 

cristina castillo

(Scroll down for English)

Vad är det som händer 1-2 veckor in i att man börjat träna igen efter ett träningsuppehåll? Japp, du gissade rätt, man blir förkyld. Asså jag orkar inte! De två senaste dagarna har jag legat helt sänkt. Jag har sovit i princip hela dagarna och idag känner jag mig äntligen bra. Var ute på en promenad med pappa och farmor precis och jag fick inte andnöd så det är ju ett gott tecken, haha. Bilden här ovan är från när vi promenerade runt i Amsterdam och bilderna under är från nu i dagarna, kontraster…

Nu ska jag och Gustav titta på senaste Game of Thrones. Hur sjukt var inte förra avsnittet?! Så spännande! Puss på er.

What is it that always happens 1-2 weeks after you start working out after having had a break from it? Yep, you guessed right, you get a cold. Ugh, I’m so over this! The last couple of days I’ve been completely under the weather and I’ve been sleeping through the entire days. But today I’m good again. I was out on a stool with my dad and grandma just nowand I didn’t get exhausted so that’s a good sign, haha. The pictures above are from when we where walking around in Amsterdam and the ones below are from these last few days, contrast living…

Now me and gustav are gonna watch Game of Thrones. How sick wasn’t last weeks episode?! So exiting! Kisses. 

Så här kul har jag haft det de senaste dagarna.. #Livetsliv

 

Leave a Reply