BLUE BIRD

tumba tattoo

tumba tattoo

tumba tattoo

 

(Scroll down for English)

Igår var jag och besökte min morbrors tatueringsstudio, Tumba Tattoo, och skaffade mig en ny tatuering, yay! Denna gång blev det en blå fågel. Mina tidigare tatueringar har inte betytt något särskilt men den här blå fågeln har faktiskt en tanke bakom sig.

En blå fågel är nämligen en symbol för glädje. Eller närmare bestämt en påminnelse om att uppskatta och glädjas åt de små sakerna i livet. Jag försöker alltid se glaset halvfullt men ibland kan man glömma bort att se livet från den ljusa sidan och nu behöver jag inte vänta på att se en liten blåmes (så nära en blå fågel man kommer här i krokarna, haha) utan bär med mig min blå fågel på min arm jämt 🙂

Vi hann dock bara linjerna för jag behövde kila iväg och jobba men om två veckor blir hon blå på riktigt! Kram

Klicka HÄR för att se bilder från när jag gjorde min förra tatuering.

Yesterday I visited my uncles tattoo studio, Tumba Tattoo, and got myself some new inc, yay! This time it was a blue bird. My earlier tattoos haven’t had much meaning but this little blue bird does. 

The blue bird is a symbol for happiness. Or a reminder of the simple pleasures in life. I always try to see the glas half full but sometimes you I forget to look at the bright side. Now I don’t have to hope to see an actually blue bird to remind me, I have my own blue bird right there on my arm to remind me of the good things in life 🙂 

We only did the lines today tho cause I had to run to work but in about to weeks she’ll be blue! Love

Click HERE to see pictures from the last time I got inked. 

1 Comment

  1. Nice.

Leave a Reply