PERIOD.

 

(Scroll down for English)

Idag är min första mensdag. Jag har typ 4 finnar i ansiktet, ont i magen och svanken och har ömma leder och varför blir man typ bajsnödig när man har mens? Är det nån som vet det? Känns som att de flesta jag pratat om detta med håller med men ingen vet varför! Har iofs inte lagt någon tid på att googla det men ändå 🙂 Hur som helst, det är en sån dag, den värsta i månaden, rent fysiskt. Psykiskt är alltid typ en vecka innan, när man är ensammast i världen ni vet. Usch och fy. Unnar mig en lång morgon med god frukost och nytt Game of Thrones avsnitt innan jag cyklar till jobbet. Ändå mysigt, blev faktiskt lite gladare nu bara av att få skriva av mig 🙂

Hur mår ni när ni har mens? Gör ni något särskilt för att klara er genom dagen/dagarna?

Puss och kram på er!

Today is my fist period day. I’ve got like 4 pimples in my face, my tummy and my lower back hurts like hell and my joints ache. And why is it that you feel like you have to poop more often during your period? Anyone who knows? Feels like everyone I’ve talked to about this experiences the same thing but no one knows why! I haven’t really spent any time googling it either, but still 🙂 Anyways, it’s one of those days, the worst of the month, physically. Mentally is always about a week before I get it, you know when you’re the loneliest person on the planet. Ugh… So today I treat myself to a long, nice breakfast and a new episode of game of thrones before I ride my bike to work. Sounds nice, I actually got a bit happier just by writing this post 🙂 

How do you feel when you’re on your periods? Do you have any tricks to manage through the day/days? 

Lots of love!

 

2 Comment

  1. Feel kind of the same as you do…but so hungry!!!

    1. I’m always hungry too 😛

Leave a Reply