BACK TO SCHOOL

 

(Scroll down for English) 

Japp, ni läste rätt! I höst sätter jag mig i skolbänken igen för att plugga kostvetenskap. Hade nån sagt till mig för 2 år sen att jag skulle längta till Uppsala hade jag inte trott dem men åh vad skönt det var att rulla in på stationen imorse. Uppsala har faktiskt börjat kännas mer och mer som hemma. Måste vara för att jag trivs så bra i vår fina lägenhet 🙂 Jag kommer fortfarande ta några PT-kunder på Balance men inte alls lika mycket som tidigare så det är lite bitterljuvt. Kommer sakna mina fina klienter men det ska samtidigt bli fantastiskt roligt att få börja plugga!

Yes, you read right. This fall I’m going back to school to study nutritional science. If anyone would’ve told me 2 years ago that I would be missing Uppsala I wouldn’t have believed them but this morning it felt so good to be back. Uppsala really has started to feel like home. I think it’s cause I’m so happy in our lovely home here 🙂 I’m still gonna have a couple of clients at Balance but way less then before. I’m a bit sad over not getting to keep coaching all of them and I’m going to miss them so much but I’m also very excited about going to uni. It’s gonna be a fun fall! 

 

1 Comment

  1. David Zurita-Venegas says: Reply

    Ett stort lycka till Amore!!! ♡♡
    Kul att du tycker det är roligt att börja plugga igen!
    Puss & kram
    Papa D

Leave a Reply