THURSDAY

(Scroll down for English)

Andra dagen på skolan och första kemiföreläsningen idag. Det är verkligen roligt att lära sig saker. Särskilt sånt man typ brinner för, haha. Upptäckte att en av mina nya kursare är lillasyster till en kompis och en annan är dotter till en av mina klienter! Världen är så himla liten asså. Det verkar vara ett himla trevligt gäng som ska läsa Kostvetenskap och det är verkligen en lättnad. Jag är alltid lite ängslig inför nya konstellationer men det blir ju alltid bra i slutändan så fattar inte varför jag oroar mig varenda gång. Knäppt hur hjärnspökena alltid spelar en spratt.

Nu är jag påväg in till Mos och ska jobba mitt sista pass på GANT för sommaren. Kommer sakna mina fina kollegor där. De är så goa!

<3

Second day in school and the first chemistry lecture today. It’s so much fun to learn new things, specially when you happen to be passionate about the topic, haha. I found out that one of my classmates is sisters with a friend of mine and another is the daughter of one of my clients! What are the odds of that? Seems like it’s a lovely group of people in the class and that is a relief, to be honest. I’m always anxious going in to new constellations but it always turns out great in the end so i don’t know why I worry every time.

Now I’m on my way to Mall of Scandinavia to work my last shift at GANT for this summer. I’m gonna miss my darling colleagues there. They’re the sweetest!

2 Comment

  1. Mucha suerte en tus estudios Quinita! Besitos.

    1. Gracias <3

Leave a Reply