POWER WOMAN

 

(Scroll down for English)

När man vaknar och inser att man har 7 glow sticks runt handlederna vet man att man haft en jäkligt bra kväll! Martha TACK för en fantastisk födelsedagsfest! Martha och jag har inte känna varandra särskilt länge men hon sprang rakt in i mitt hjärta och har kommit att betyda så mycket för mig att hon är fast med mig nu, haha. Skadar inte att hon även är en jäkla boss på att fixa fester 😉 Ett gäng på typ 30 riktiga power brudar utan dess like, middag, ballonger, twerkande på bord och alldeles för många drinkar. Älskar det!

Idag har jag mått som en påse bajs men har haft en riktigt härlig dag ändå. Mötte upp Fanny för kaffe och tjejsnack och sen blev det middag hos Christelle och Bronson. Supermys!

Det är inte ofta längre som jag är ute såhär 3 dagar på raken och det känns ju i kroppen men fan vad kul jag har haft. Nu måste jag verkligen sova… För det har jag inte gjort mycket av de senaste dagarna. God natt hjärtisar.

When you wake up and realize that you’re still wearing glow stick bracelets, you know you’ve had a good night! Thank you Martha for an amazing birthday bash! Martha and I haven’t known each other for so long but she marched right into my heart and she means so much to me know that she’s stuck with me, haha. The fact that she’s the baws at throwing parties helps too 😉 A squad of around 30 power women, dinner, ballons, twerking on tables and way to many drinks. Love it! 

Today I’ve felt like a bag of poop but it been nice anyways. I met up with Fanny for coffee and girl talk and then I had dinner at Christelle and Bronsons. Lovely! 

It’s not very often anymore that I’m out like this 3 days in a row and I can really feel that my body is suffering but, wow, I’ve had so much fun! Now I really need to get some sleep… Cause that I haven’t done a lot of these last few days. Good night darlings.

Leave a Reply