BASIC BACK WORKOUT

(Scroll down for English)

 

God morgon! Nu börjar rutinerna falla på plats här i min nya vardag och som den sanna rutin och planeringsnämndens jag är känns det väldigt bra. Körde precis mitt första pass på mitt nya hemmagym Campus 1477. Nä, Balance kommer nog alltid vara hemma men det är på campus jag oftast kommer träna nu 🙂

Det har ju blivit ett mindre uppehåll nu på en vecka med all flytt och fest så jag tog det rätt lugnt på träningen. Här har ni morgonens ryggpass:

Marklyft 15×4
Stående stångrodd 12×3
Sittande smal kabelrodd 15×3
Enhandshantelrodd 12×3
Latsdrag 12×3

Puss!

Morning! I’m finally starting to get in to my new routines and since I’m such routine and planning junkie it feels great. Just had my first workout at my new home gym, Campus 1477. Na, Balance will always be home to me but Campus is where I’ll be most of the time now that I’m not working as much 🙂 since I’ve had a short break from training (due to the move and to much partying) I did a very basic work back workout. Here is this mornings workout:

 

Dead lift 15×4
T-bar row 12×3
Seated narrow cable row 15×3
Bent over dumbbell row 12×3
Lats pull down 12×3

 Love!

Leave a Reply