WEEKEND

(Scroll down for English)

Hej finisar! Har ni haft en mysig helg? Jag har tagit det superlugnt och bara tränat, pluggat och hängt. Vi var med mina föräldrar och såg Julia och Romeo på operan som var så fin <3 jag är ju så svag för kärlek och romantik! Sen hade vi lite tacomys med några vänner här hemma men det var typ det. Vi har tagit långa sovmornar och unnat oss långa pass på gymmet. En riktig rehab-helg efter alla utgångar i veckan, haha. Imorgon ska jag till Balance och träna lite klienter och sen är det bara plugg på schemat.

Känns riktigt skönt att bara tagit det lugnt och framför allt att komma in i träningsrutinen ordentligt 🙂 Hoppas ni haft en fin helg! Kramis.

<3

Hey darling! Have you had a nice weekend? I’ve done close to nothing, just been working out, studying and hanging around. I went to the ballet with my parents to see Juliet and Romeo which was beautiful <3 I’m such a sucker for love and romance! We’ve also had some friends over for tacos but that’s about it. We’ve been sleeping in and treating us to long sessions at the gym. A good rehab weekend after this weeks adventures, haha. Tomorrow I’m going to balance to train some clients and after that I’m hitting the library for some studying.

Feels really good to have taken it easy and specially to get my workout routine back on track 🙂 Hope you’ve had a lovely weekend! Love

1 Comment

  1. Ha en fin vecka Amore!
    Och lycka till med dina studier!
    Kram
    Papa D

Leave a Reply