KOST

Jag och Victoria på promenad på stranden vid hennes fantastiska hem i Turkiet när jag va och hälsade på sist. Alldeles för länge sen <3

(Scroll down for English) 

 

Har jag berättat vad jag det är jag pluggar förresten? Tror faktiskt att jag missat det, haha. Jag läser Kostvetenskap A i Uppsala. Sökte bara kursen men är väldigt sugen på att fortsätta sen, åtminstone med B-kursen också för att få lite mer kött på benen. Jag tycker ju att kosten är så himla intressant och även fast vi fick en del kostutbildning på The Academy i samband med PT-utbildningen så vill jag ha mer! Det var ju väldigt bra grejer vi fick lära oss men jag vill veta mer på djupet vad som händer i kroppen. Just nu läser vi främst kemi och fysiologi som ska lägga en grund för resten av grejerna. Superkul!

Nu sitter jag på biblioteket och ska plugga lite. Jag var ute och slirade igår så vi får se hur effektivt pluggande det blir men nånting blir det i alla fall. Hade behövt en Resorb… Ikväll ska jag i alla fall ha på roligare äventyr! Jag ska jag äta middag med min finaste Victoria (Läs hennes blogg HÄR). Det var så länge sen vi sågs så det ser jag massor fram emot 🙂 Puss.

Have I told  you what it is I’m studying? I think I haven’t, haha. I’m studying nutritional science at Uppsala University. I’m only going one semester now but I think I’m gonna go next semester too cause apparently this course is basics and the next is more about the practical use of it. I’m so fascinated about nutrition and how the body works! We read a bit of nutritional science when I went to The Academy to become a personal trainer but I want more. This first month we have chemistry and physiology. It’s so interesting! 

Right now I’m at the library and am about to get some studying done. I was out last night so we’ll see how efficient I am but at least I’ll get something done. I could use a Resorb… Tonight I’m having dinner with my darling Victoria (Read her blog HERE)! I haven’t seen her in forever so I’m looking forward to it 🙂 Love.

 

1 Comment

  1. Lycka till med pluggandet Amore!
    Love you! ?
    Beso ?
    Papa D

Leave a Reply