SIT DOWN

The lovely ladies I spend most of my time with these days <3

(Scroll down for English)

 

Ber tusen gånger om ursäkt för min frånvaro här på bloggen på sistone! Usch jag tycker inte om att tappa rutiner såhär men hela vardagen har ju vänts upp och ner och det är då det är risky! Inte bara med träning utan också med annat skoj som typ bloggen, som ändå är uppe i top 3 roligaste grejerna jag har för mig. Skärpning på mig. Den senaste tiden har jag i princip flyttat in på biblioteket känns det som och bara läser, skriver, stirrar ut i tomma intet och blir distraherad av snaps om vartannat. Fan vad det känns i ryggen när man sitter ner så mycket. Vet inte hur man ska lösa det liksom. Borde de köpa in höj och sänkbara skrivbord till universitetsbiblioteken kanske? Ha pilatesbollar till utlåning i receptionen? Träningsrutinen har ändå gått bra fram tills jag blev sjuk 🙁 Är inte supersjuk men har hostat en del och Gustav hostar helt sjukt mycket så jag sover knappt nått alls heller. Bläää, usch vilket neggoinlägg den här come backen blev, haha. Aja, det får bli så ibland. Skyller på pluggandet som använd upp all min hjärnkapacitet.

Imorgon ska jag till Balance och träna klienter, det ska bli riktigt skönt för kroppen att få röra sig lite och lyfta lite tunga prylar igen. Det blir också en lunch med en av mina klienter som jag inte kommer kunna fortsätta träna med nu <3 och senare ska jag käka middag med bästa Martha. Yay!

Sorry for the absence guys! Uh, I hate when I loose a habit like this but my routines have (as you know) been turned upside down and that’s when it’s the most risky. Not only with workouts but also with other fun stuff like blogging, I mean this is one of my top 3 favorite things to do, it should be difficult. Nope, unacceptable. Lately I’ve basically moved in to the library where I just read, write, stars out into thin air and get distracted by snaps. And I can really feel how my back hates all this sitting down. I don’t really know how to get around it either. Should they install adjustable standing desks at the university libraries maybe? Or have pilates balls in the reception that you can borrow? Anyhow, at least I haven’t lost my workout habit. But right now I’m coughing a lot so.. I’m not like super sick but still. Gustav is coughing his lungs out though so none of us are getting any sleep. Ugh.. wow, what a negative come back post this ended up being, haha. Well, somedays are just like that. I blame the studies for draining me on all my brain capacity.

Tomorrow I”m going to Balance to train some clients, it’s gonna be so nice for my body to get to move a little and lift some heavy stuff again. I’m also having lunch with one of my clients whom I won’t be able to continue training now <3 and later I’m having dinner with my darling Martha. Yay! 

1 Comment

  1. David Zurita-Venegas says: Reply

    Mycket pluggande…. och lite fest också! ?
    Kram
    Papa D

Leave a Reply