BENTO

(Scroll down for English)

 

Hur härlig är inte den här dagen?! Trodde vi sett det sista av sommaren men neeej, det är så jäkla härlig sol idag! Lycka 🙂 Nu har jag precis blivit klar med dagens klienter varav en inte kunde komma på sin tid så jag hade lite extra tid att sätta mig ute på Norrmalmstorg och njuta av solen (först tänkte jag passa på att plugga lite men sen ångrade jag mig, måste ju faktiskt få livsnjuta lite också). Efter min solstund mötte jag upp en gammal klient på lunch där vi pratade om allt möjligt och hade allmänt mysigt. Kommer sakna att träffa henne varje vecka. Hon har så härlig energi och är så inspirerande med hur hon hanterar sin familj, karriär och hennes syn på saker. Vi tog var sin Bentolåda och sen gick vi loss på dessertbordet. Berns har ju fan både rawbollar OCH raw chokladmousse, winning. Snart väntar ett svettigt pass med Martha här på Balance och sen ska jag få mysa lite med henne också.

Vilken tur jag har som får hänga två fantastiska power ladies på samma dag.

How lovely isn’t this day? I was starting to fear that we’d ween the last of this summer but nope, the sun is shining today! So happy 🙂 I’ve just finished training my clients for the day and one of them actually couldn’t make it today so I had some extra time on my hands so I sat down on Norrmalmstorg and just enjoyed the sun (at first I thought about getting some studying done but I changed my mind :P). After my date with the sun I had lunch with one of my former clients where we spoke about all and nothing and just had the loveliest time. I’m gonna miss seeing her every week. She has such good energy and is such an inspiring woman with how she handles her career, family and just her overall view on things. We had a Bento Box each and then we went banans on the dessert buffet. Berns has both raw balls AND raw chocolate mousse, winning. Soon I’m gonna be sweating it all away at one of  Marthas classes here at Balance and then we’re gonna hang out a bit too.

I’m so lucky to get to spend time with two amazing power ladies in one day. 

Leave a Reply