BIRTHDAY WEEKEND

(Scroll down for English) 

 

Vilken jäkla rolig helg jag fått av mina fina vänner! Fredagsölen blev en spontanutgång där Amalia och Anna firade mig ordentligt med så mycket järn och dans att jag inte vet mycket mer än att jag kände fantastisk lycka när jag snubblade hem i natten. I lördags var vi bortbjudna på kräftskiva och den var ju riktigt jäkla legendarisk på alla sätt och vis, ni som har mig på snap har ju fått se några små godbitar från den kvällen. Men det bästa fick tyvärr inte komma med varken på snap eller blogg för att jag glömde allt uppe i huset och vi hängde mest nere vid vattnet. Vi gick upp i ottan på söndagen och rullade tillbaka hem för att ta emot min släkt som jag bjudit in på kalas, så min dubbla bakfylla var ju bara att skjuta åt sidan. Bakade veganska pajer (recept kommer senare) och fixade iordning det sista med tårtan innan alla dundrade in. Vi hade det supermysigt hemma hos mig i min lilla lägenhet 🙂 När showen var slut och mamma, pappa och farmor hjälpt oss städa undan det mesta landade jag och Gustav på soffan. Gustav var duktig och fortsatte städa efter ett tag men jag kunde fan inte ställa mig upp.  Stannade kvar i soffan resten av kvällen och gick och la mig när jag tappade mobilen pga av somnade medan jag scrolla instagram, haha.

Imorse åt jag överbliven tårta till frulle (som sig bör, mums!) och nu ska jag få lite plugg gjort för att sen gå hem och göra mig fin för Gustav ska ta ut mig på födelsedagsdejt. Det var så länge sen vi fick spendera lite tid bara han och jag så det ska verkligen bli guldkanten på den här födelsedagshelgen.

Tusen, tusen tack alla som varit en del av den här helgen! Jag har haft så fantastiskt roligt från start till slut. Älskar er alla <3

What a wonderful birthday I’ve received from my friends! The “just one beer” on Friday turned into a full on dance through the night-night where Amalia and Anna gave me birthday shots every 15 minutes. I’m not sure of any details go the night but I do know that i was euphoric when I was stumbling home. On Saturday we were invited to a crayfish party at a friends summer house which turned out legendary in all ways. The ones of you that have me on snap have seen some glimpses of the night, but the best parts didn’t make it to nighter snap nor blog cause I left everything up in the house and we spent most of the time down by the water. We woke up way too early on Sunday cause I’d invited the family to celebrate my birthday so I just had to push the two day hangover aside. I baked vegan kale pies and did the final touches on the cake before everyone came over. We had such a lovely time in my tiny apartment 🙂 When the show was over mom, dad and grandma helped me clean up the worst parts and when they left, me and Gustav crashed down on the couch. Gustav got up after a while to clean the rest up but I couldn’t bring myself to get up. I stayed on the couch the rest of the night and didn’t go to bed until I dropped my phone due to falling asleep while scrolling through Instagram, haha. 

This morning I had left over cake for breakfast (as one should, yum!) and now I’m gonna get some studying done and then I’m gonna go home and make myself pretty cause Gustav is taking me out on a birthday date. We haven’t spent almost any time just the two of us lately so this is definitely gonna be the icing on my birthday cake that is this weekend. 

Thank you SO much everyone involved in this weekend! I’ve had such an amazing time from beginning to end. Love you guys <3

1 Comment

  1. Ett stort grattis på födelsedagen igen, Amore! 🙂
    Kram
    Papa D

Leave a Reply