FIESTA

(Scroll down for English) 

 

Igår hade vi över alla våra vänner här i Uppsala på lite galej för att fira både att vi skrivit vår första tenta och ett försenat födelsedagsfirande för moi. Jag hade så jäkla kul! Älskar verkligen att ha folk över här hemma och nu är jag supertaggad på att planera vår halloweenfest som närmar sig. Idag har jag bokstavligt talat legat i soffan hela dagen men nu ska jag moppa golvet och sen ska vi ut och käka lite sushi. Har haft cravings hela dagen men har inte orkat ställa mig upp, haha. Sen är det tidig läggdags för att hoppa upp och ta hand om klienter imorgon 🙂 Kramis

Yesterday we had all our friends over to celebrate having finished our first exam and as a late birthday party for moi. I had the best time! I just love having people over and now I’m super exited about planning our halloween party that’s coming up soon.  Today I’ve spent literally the entire day on the couch but now I’m gonna clean the floors here and then we’re going out for sushi. I’ve had the worst cravings all day but I couldn’t manage to get up, haha. After that I’m gonna call it an early night so that I can get up early tomorrow and take care of clients 🙂 Love

1 Comment

  1. Fiesta ..fiesta…!!!!!

Leave a Reply