PLAY

(Scroll down for English)

 

I fredags hade vi seminarium om hur kosten förändrats genom tiden och vad som påverkar våra kostvanor. Föreläsningen inför var uppriktigt sagt skittråkig men seminariet var så himla kul! Det är inte varje dag man sitter ihop med 7 andra likasinnade som är lika intresserade av kost som en själv och där man kan sitt och mala på om näringstäthet och livsmedelsverket, haha.

Helgen har annars varit en riktig myshelg med massa spel. Fredagkväll hängde vi med några vänner och spelade shuffleboard. Jag sög men mina teammates Lucas och Lucas var så duktiga att vi vann ändå. Älskar att vinna 🙂 Lördagen spenderade vi på skolan, Gustav satt och pluggade och jag satt och kollade tutorials för Lightroom. Det är ju så jäkla roligt att fota och redigera och nu tänkte jag börja experimentera lite mer med det. På kvällen cyklade vi hem till några av Gustavs klasskamrater och spelade ett spel som heter Secret Hitler. Har ni spelat det nån gån? Inte så PK upplägg men fan va kul det var! Man blir uppdelad i liberaler och fascister och sen tävlar man mot varandra men man vet inte vem som är vad så man sitter bara och blir helt mindfuckad av alla så men vet inte vem man anlita på. Svinkul!

Nu sitter vi och avslutar plugg och jobb och snart tänkte vi gå och käka lite mat och se Kingsman. Mysigt!

 

Last Friday we had a seminar about how the human diet has changed over time and what affects our eating habits. The lecture before it was really boring to be honest but the seminar was so much fun! It’s not every day that you get to sit down with 7 others who share your passion for nutrition and health and talk about nutritional values and stuff, haha.

The rest of the weekend was all about games. Friday night we met up with some friends and went to play shuffleboard. I sucked but my teammates Lucas and Lucas played so good that we won anyway. I love winning 🙂 Saturday we spent in school, Gustav was studying an d watched Lightroom tutorials the hole day. It’s so much fun to take and edit photos so I thought I might start experiment some more with that. Later we went to Gustavs classmates house and played a game called Secret Hitler. Have you played it? It’s not very PC but it’s super fun! You get divided into two parties, liberals and fascists and then you play against each others but you don’t know who’s on your team so you just get all mind fucked not knowing who you can trust. Hilarious! 

Now we’re just finishing up with studies and work and soon we’ll be going out for dinner and to see Kingsman. Lovely! 

1 Comment

  1. Min Cristina har blivit en kost-nörd! 🙂
    Vem hade kunnat tro det??
    Lycka till Amore!
    Kram,
    Papa D

Leave a Reply