BODY WEIGHT WORKOUT

cristina castillo

(Scroll down for English)

 

Nu sitter kalendern uppe på väggen och jag kan klart och tydligt se hur jag ligger till med allt. Till exempel så kändes det inför gårdagens träning som att jag inte tränat på aslänge men när jag kollade på kalendern så var det faktiskt bara två dagar som gått sen senaste passet. Så det var ju nice 🙂 Igår fick Gustav vara coach för jag var alldeles för seg i huvet för att kunna ta något eget initiativ. Det blev ett svinkul helkroppspass med bara kroppsvikt! Jag tycker det är kul att jobba med kroppsvikt för man måste hålla högre tempo = det går fort, haha.

10 Burpees, 10 s vila
9 Burpees, 10 s vila
8 Burpees, 10 s vila
7 Burpees, 10 s vila
6 Burpees, 10 s vila
5 Burpees, 10 s vila

1 min Knäböjshopp
1 min Knäböj
1 min Statisk knäböj i 90 grader

1 min Armhävningar
1 min Armcirklar (Beskrivning HÄR)

1 min Situps
1 min Russian twist
1 min Planka

1 min Utfallshopp
1 min Sumoknäböj
1 min Statisk knäböj i 90 grader

Minimera vilan så mycket du kan både mellan övningar och mellan “blocken”. Så det blir en ordentlig svettfest.

Nu ska jag rusa iväg till Campus 1477 och vara med på Matildas spinningpass. Jag har bara gått på spinning en enda gång i mitt liv tidigare och det var typ 5 år sen så jag är lite nervös men jag måste ju prova nu när det är fina Matilda som håller i det 😉 Kanske överraskar mig själv och gör det till en stående bokning varje vecka!

Puss!

I’ll update this posts in English in a couple of hours. Gotta run to the gym now or I’ll miss my spinning class! Love you!

 

Leave a Reply