BLANK SPACE

(Scroll down for English)

 

Det ÄR kul att plugga men kvällen innan tenta är INTE kul. Fyfan asså. Visst borde man ha lärt sig nånting om man lyssnat aktivt på (nästan) alla föreläsningar, läst kurslitteraturen och pluggat isa 5 timmar om dagen? Känns som att jag inte ens vet vad jag pluggar. Iofs kände jag likadant inför förra tentan och det gick ju hem. Det blev ju inte bättre av att den jag pluggar bäst med var tvungen att fylla år idag så jag har inte kunnat plugga med honom. Förstår inte hur folk kan plugga ensamma. Min hjärna går ju på tivoli så fort jag släpper garden.

Har precis kokat lite kaffe och ska göra ett sista försök att lära mig nått innan jag checkar ut. Önska mig lycka till inför morgondagen, kommer behövas!

Slänger in en bild från igår kväll innan jag och Gustav gick och käka middag för att fira 4 år tillsammans. En betydligt trevligare kväll än denna, haha. 

Studying IS fun, but the night before an exam is NOT. Oh lord. It’s reasonable to think you’ve learned something if you’ve payed close attention to (almost) all the lectures, read the books and studied about 5 hour a day, right? Feels like I don’t even know what course I’m taking. On the other hand I felt the same way before the last exam too and that went well. It did’t make things better that the one I study best with had the audacity to have his birthday today so I couldn’t study with him. I do not get how people study alone. My brain goes on holiday the second I let my guard down. 

Anyhow, just made some coffee and I’m gonna give myself one last shot at learning something before I check out. Wish me luck, I’ll be needing it!

Throwing in a pic from last night before me and Gustav when out to dinner to celebrate our 4 year anniversary. A much lovelier evening then this, haha. 

Leave a Reply