WEEKEND SNAPS

(Scroll down for English)

Tjoho! Såhär mysigt har jag haft det i helgen. I fredags åkte vi hem till Gustavs föräldrar där det kläddes gran och bakades pepparkakshus. Lite tidigt kanske men vadå, vi fick feeling, haha. På lördagskvällen bjöd finaste Ingo in till födelsedagsfest som var helt galet kul. Jag är så glad att jag träffat så fantastiska brudar den här terminen. Sånt jäkla girl power gäng!

Idag övertalade Matilda mig till att prova ett body combat pass för första gången. Det var inte riktigt min grej va… För det första så har jag hemskt dålig koordination så jag är för fokuserad på stegen för att kunna få ut bra träning av det. För det andra, jag måste sett helt sinnessjuk ut. Brukar vanligtvis inte bry mig om hur jag ser ut när jag tränar men det här var på en helt ny nivå, haha.

Hello! This is how lovely my weekend has been. On Friday we went to Gustavs parent and we set up the Christmas tree and built a gingerbread house. A little early but it was so cosy, haha. On Saturday my darling Ingo through a birthday party that was crazy fun! I’m so happy to have met such amazing ladies this semester. A legit girl power squad!

Today Matilda talked me into trying out body combat for the first time. I don’t think it’s my cup of tea… First of all I have terrible coordination so I’m too focused on doing the steps right to get a good workout. And second of all, I look ridiculous. I don’t usually care but this was on a new level, haha. 

Leave a Reply