74 DAYS LEFT

(Scroll down for English)

 

Äntligen är allt spikat och klart, jag och Gustav flyttar till Sydney om 74 dagar! Vi har vetat om det till typ 99% ett bra tag men ville vänta tills det var helt hundra innan jag outade det på riktigt. För har det inte hänt här i bloggen så har det ju egentligen inte hänt, eller hur? Haha. Förra hösten kände jag redan att jag var i stort behov av nån förändring och efter att jag och tjejerna varit på semester i Barcelona (klicka HÄR för att se mer från den resan) så var jag fast besluten om att vi måste flytta nånstans varmt och turkost. Jag sitter ju sällan fast nånstans eftersom jag vet om att jag tycker om att röra på mig men Gustav har ju några år kvar på sin ingenjörsutbildning så han började kolla utbyten direkt och det blev Sydneeeey! Åh, jag är så taggad att jag spricker! Den 19 februari måste vi vara på plats och börja leta bostad men innan dess tänkte vi chilla lite i Thailand i ett par veckor. Hej då grå himmel och kyla och hej sol och turkosa vatten!

Finally everything is set and done, Gustav and I are moving to Sydney in 74 days! We’ve been 99% sure of it for a while but I wanted to be completely certain of it before outing it for real. Cause if it hasn’t happened here in the blog it hasn’t really happened at all, right? Haha. It was about a year ago that I felt a strong need of change and after the girls and I had been away on holiday in Barcelona (click HERE to see more from that trip) I was completely determined to move someplace warm and turquoise. Personally I’m never stuck somewhere since I know that I love to move around but Gustav still has a couple of years left at uni so he started looking for exchanges right away and we ended up with Sydneeey! Oh, I’m so excited I think I’m gonna burst! On February 19th we need to be there to start looking for a place to stay but before that we are gonna take a couple of weeks in Thailand to just chill. Bye grey sky and cold and hello sunshine and turquoise waters! 

2 Comment

  1. Fint Quinita!! Q tengas un hermoso viaje mamita linda. Lov u!!

  2. Så himla roligt för er!! :-))
    Vilken upplevelse det kommer att bli för er båda!
    Man blir ju lite avis…………. 😉
    Kramar!
    Papa D

Leave a Reply