LOVELY THURSDAY

(Scroll down for English) 

Vissa dagar är ju bara härliga än andra! Började dagen med att träna en av mina fina klienter på Balance. Hon är SÅ duktig. När vi började träna hade hon svårt med teknik och och muskelkontakt men nu behöver jag bara visa för henne vad hon ska göra så hittar hon liksom rörelsen nästan direkt och hon har börjat träna på egen hand också! Lyckan <3 Sen var jag med på ett Kettlebell pass innan jag mötte upp Patricia på en mysig lunch. Det blev en maxad tacosallad på nått litet hak på Götgatan, supergott! Jag satt kvar där och pluggade lite inför ett seminarium vi ska ha nästa vecka och vid 17-tiden rullade jag in mot city igen för ett möte med fina Molly (klicka HÄR för att läsa hennes blogg) på Haymarket. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och sussa. En helt vanlig, fantastisk torsdag helt enkelt.

Some days are just better then others! It started of at Balance with one of my lovely clients. She’s done such a good job with her training. When we first started training together she had some trouble with her technique and finding contact with the muscles but now I just need to show her what to do and she gets it almost straight away and she has started going to the gym by herself too! Yay <3 After that I joined in on a Kettlebell class before meeting up with Patricia for lunch. We had the tastiest taco sallad at a place on Götgatan. I stayed there for a while to catch up on some reading for a seminar we’re having next week and around 5 pm I took a walk back to the city to meet up with lovely Molly (click HERE to take a look at her blog) for a brainstorming session at Haymarket. Now I’m gonna crawl into bed for a good nights sleep. Just your regular, amazing Thursday.

1 Comment

  1. Cristina, din klient som börjat träna på egen hand, är ju tack vara dig! Det är helt och hållet din förtjänst och det ska du ta till dig!
    Ha en fin dag, Amore!
    Kram,
    Papa D

Leave a Reply