SYDNEY VLOG?

(Scroll down for English) 

 

Hej på er finisar! Det blev ingen träning för mig igår för senare på kvällen när jag var klar med all bildredigering så fick jag feber! Asså jag orkar inte med det. Och imorse var jag helt svullen och ni vet sådär rispig i svalget också, blä 🙁 Jag hade ett seminarium klockan 8 på morgonen också så jag rullade ur sängen kvart i och drog direkt bara så som jag ser ut på översta bilden, haha. När jag kom hem vid 10 så skulle jag lägga mig och vila en liten stund bara men vaknade inte förrän kl 15! Så sjukt. Men det var nog välbehövt. Efter det har jag suttit med mailen och typ avbokat mina möten imorgon och sen har jag försökt plugga lite inför ett annat seminarium som vi har på torsdag. Hon är så duktig vår lärare vi har den här veckan, hon har jobbat på Yale och har massa andra balla meriter som jag inte kommer ihåg nu men asså, wow! Gustav är på gymmet nu och när han kommer hem ska vi käka middag och sen hoppar nog jag i säng direkt. Nu skickade han precis en snap också. Åh, det betyder ju att han inte är påväg hem än. Jag är så hungrig, haha.

Jo, sen tänkte jag på grej som jag ville kolla med er. Vi ska ju, som ni vet, flytta till Sydney snart och då tänkte jag att det kanske kunde vara kul att vlogga om det! Vad tycker ni? Skulle ni tycka att det var roligt att hänga med i en vlogg på resan? Ni kan väl kommentera eller DMa mig nånstans så jag vet vad ni tycker 🙂 Puss och kram!

Klicka HÄR för att kika på min förra vlogg-serie om att tajta till sig lite inför sommaren.

Hello darlings! I didn’t get to workout yesterday cause later on when I was done with all the editing I got a fever! Oh, I cannot be bothered. And this morning I woke up with a sore throat too 🙁 I had a seminar at 8 in the morning today so I rolled out of bed 7.45 and just went there directly looking like I do on the first picture, haha. When I got home around 10 I thought I’d take a quick power nap but then I woke up at 3 pm! Insane, but I guess that’s what my body needed. Since then I’ve been answering emails and cancelling all my meetings for tomorrow and also I tried to get some studying done for another seminar on Thursday. She’s so amazing, the teacher we’ve got this week. She’s worked at Yale and has a bunch of other super cool merits that I can’t remember right now but, wow! Gustav is at the gym at the moment and when he comes home we’re gonna have some dinner and then I think I’m gonna go straight to bed. He just sent me a snap just now. Oh, that means he’s still not on his way home. I’m so hungry, haha. 

Right, I thought about something that I wanted to ask you about. As you know we’re moving to Sydney soon and I thought it might be a fun thing to vlog about! What do you think? Would you like it if you could go along and follow us on our move there through a vlog? Comment below or DM me somewhere and let me know what you think 🙂 Kisses!

Click HERE to take a look at my previous vlog serie about getting into shape for the summer. It’s in Swedish though… sorry about that!

9 Comment

 1. Krya på dig Amore!
  Och klart vi vill följa med på er fantastiska resa! ?
  Beso & Kram
  Papa D

 2. Usch för feber och en tråkig hals – hoppas att du snabbt mår bättre! Önskar dig en fin dag!

  1. Tack Simone <3

 3. Det vore jättekul med en Australien-vlogg!

  1. Vad kul att du gillar idén! Börjar bli riktigt taggad på det själv 😀 Kram

 4. Vad tråkigt med feber men Gud vad kul att flytta till Australien. ?

  1. Ja vi är så taggade! Har du varit där och har några tips? ?

 5. WOW!
  Sidney … vilken upplevelse 🙂
  Hur länge planerar ni att bli borta?

  1. Eller hur! ? planen är att bli kvar till juli men jag är inte säker på om jag kommer vilja åka hem då ? haha har du varit där? ?

Leave a Reply