5500 DOWN

(Scroll down for English)

 

Asså, jag har glömt uppdatera mitt spamfilter eller nått och hade över 8000 olästa kommentarer! Varav säker 7995 är bara spam. Jag försökte hitta nån plug in som kan rensa spam i efterhand men orkade till slut inte så jag har suttit idag och kollat igenom och spam-markerat manuellt hela förmiddagen. Jag är nere på 2500 nu, haha. Hoppas verkligen att jag inte råkat radera nån kommentar av misstag men om ni inte får svar så vet ni varför 🙁 Ikväll ska vi ut och äta hej då-middag med massa kompisar som är utbytesstudenter. De åker hem till sin respektive länder över jul imorgon så jag har tagit tag i mitt fejs och ätit några Alvedon 🙂 Misstänker att de kommer vilja gå vidare efter middagen men då får jag köra en ninja och smita hem för jag orkar INTE gå ut idag, haha. Hoppas ni haft en roligare onsdag 🙂 Kramis

Wow, I must have forgotten to update my spamfilter or something cause today I had over 8000 unread comments! Of which at least 7995 are probably spam. I tried to find some sort of plug in that can detect spam after it’s already in but after a while I lost my patience so today I spent all morning manually checking and deleting spam. I’m down to 1400 now, haha. Hopefully I haven’t accidentally deleted any of your comments but if you don’t get a reply, you know why 🙁 Tonight we’re having a good bye-dinner for some friends who are exchange students. They’re leaving for their home towns tomorrow so I pulled my face together and took some Alvedon 🙂 I suspect that they will want to go out after dinner but in that case I’m gonna ghost out and go home cause I am not in shape for a night out, haha. Hope you’ve had a better Wednesday then me 🙂 Hugs

Leave a Reply